Urban Energi i sirkulærøkonomien
Urban Energi i kommunen
Seminar for varmerørleggere
Velkommen til to dager med Urban Energi!

Ifjor samlet Fjernvarmedagene Urban Energi over 260 bransjefolk, innledere, politikere, studenter og miljøinteresserte fra inn- og utland  - og et smekkfullt utstillerområde!

Det gir oss stor inspirasjon til årets arrangement, som altså finner sted på Scandic Fornebu 16.-17. oktober 2018.

Årets vertskap er Eidsiva Bioenergi, Norges tredje største fjernvarmeselskap, som i tillegg feirer sitt tiårsjubileum i år.

Vi bygger videre på suksessen fra i fjor, og vil vise fram hele spekteret av hvordan Urban Energi kan spille en sentral rolle i det lavutslippssamfunnet vi bygger nå. Vi tar for oss alt fra rørene i bygget, lokaldemokratiets rolle og de store visjonene. Som alltid er grønn områdeutvikling og de innovative løsningene vi ser komme i markedet blant det vi legger vekt på. Den aller første påmeldte til årets arrangement var klima- og miljøminister Ola Elvestuen (V), men han har dessverre blitt nødt til å prioritere et offentlig besøk til Kina. Men isteden stiller Klimadepartementets eneste statsskretær, Atle Hamar, i hans sted og holder årets åpningsinnlegg.

Programmet forøvrig byr på et knippe toppfolk fra både næringsliv og det offentlige, i tillegg til masse interesant stoff fra folk som står midt i der det grønne skiftet skjer.

I 2017 var det daværende energiminister Terje Søviknes som holdt åpningsinnlegget, som du kan se nederst på denne siden.

Vi sees 16.-17. oktober 2018!


Har du spørsmål om utstilling, program eller deltagelse på Fjernvarmedagene Urban Energi 2018, så send oss en epost!